خرید سیم المنت مستقیم از درب کارخانه!
در این صفحه میتوانید با انواع سیم المنت، کاربردها و مزایای آنها آشنا شوید و متناسب با نیاز خود، بهترین نوع را انتخاب و خریداری کنید. در ادامه این صفحه، اطلاعات کاملی در مورد انواع سیم المنت، راهنمای انتخاب و خرید، نکات مهم در هنگام استفاده و ... به شما ارائه خواهد شد. همچنین میتوانید از مشاوره رایگان متخصصان ما برای انتخاب و خرید سیم المنت مناسب بهرهمند شوید.
درخواست استعلام قیمت سیم های المنت
لطفا اطلاعات زیر را وارد کنید تا در اولین فرصت جهت مشاوره رایگان و ارائه قیمت با شما تماس بگیریم.
درخواست استعلام قیمت سیم المنت
برای آنکه تعریف درستی از سیم المنت داشته باشیم کمی به مفهوم و فلسفه المنت های حراراتی می پردازیم.بی تردید یکی ار اختراعات مهم بشر برای استفاده از عنصر گرما در مصارف مختلف خود المنت حرارتی هستند. المنت های حراراتی توانستند صنعت را که برای استفاده از انرژی گرما با آتش و دود و … دست و پنجه نرم می کرد ، به آرامشی توام با پیشرفتی چشمگیر برساند.
انواع المنت های حراراتی که خود با توجه به تغییر ویژگی هایی از جمله ولتاژ، توان و … به دسته بندی متعددی تقسیم می شوند در صنایع گوناگون در حال استفاده هستند. در تمامی این المنت ها که واقعا غیر قابل شمارش هستند یک چیز مشترک است آن هم مهمترین بخش هر المنت است که سیم المنت نامیده می شود. به صورت خلاصه این گونه کارایی سیم المنت را توضیح می دهیم: سیم المنت ها، کنترل جریان و نیز دمای المنت را بر عهده دارند.
معرفی انواع سیم المنت حرارتی
سیم های المنت حرارتی بر اساس جنس و نوع کاربردشان به انواع مختلفی دسته بندی می شوند که در این بخش به آنها خواهیم پرداخت.
انواع سیم المنت از نظر جنس آلیاژ
تمامی سیم های المنت از آلیاژ هایی توليد می شوند که هر کدام داراي مشخصات و ويژگي های منحصر به خود مي باشند.
1- سیم المنت با آلياژ نيكل كروم
سیم های المنت از جنس نیکل- کروم که به نیکروم هم شناخته می شوند ویژگی های بسیار زیادی دارند. به جرات می توان گفت سیم المنت نیکروم محبوب ترین فلز در ساخت المنتهای حرارتی است. در ساخت سیم المنت نیکل کروم از آلیاژی با 80 درصد نیکل و 20 درصد کرومیوم استفاده شده است.
اما دلیل این همه محبویت سیم المنت نیکل کروم چیست؟! دلایل مختلفی در این رابطه وجود دارد.
- نقطه ذوب : این فلز در حدود دمای 1400 الی 2550 درجه سانتی گراد ذوب می شود.
- اکسیده نمی شود : این آلیاژ حتی در دماهای بسیار بالا نیز اکسیده نمی شود.
- عدم انبساط شدید در دمای بالا : تغییر حجم آن در دمای اتاق و حداکثر دمای قابل تحمل، تنها 10درصد است که در نوع خود بسیار حائز اهمیت می باشد.
- مقاومت قابل قبول : مقاومت سیم های نیکل-کروم نه زیاد است و نه کم. قابل قبول بهترین واژه برای تعریف آن می باشد.
- مقاومت در برابر زنگ زدگی : یکی از ویژگی های حیاتی سیم المنت نیکل – کروم مقاومت در برابر زنگ زدگی است .
- پایداری کیفیت : سیم های المنت کروم و در المنت های مختلف کیفیت پایداری قابل توجهی دارند.
- گسیلندگی بالا : یکی از نقاط مثبت این سیم المنت ها این است که در مقایسه با دیگر سیم های المنت تشعشع سطحی بیشتری دارند.
2- سیم المنت با آلياژ كروم آلومل - سیم المنت كانتال
آلیاژ کروم آلومل هم یکی دیگه از پر طرفدارترین سیم های المنت به حساب می آیند. المنت های با آلیاژ کروم آلومل که به سیم المنت کانتال هم شناخته می شوند، دارای ترکیب 25٪ کروم و 6٪ آلومینیوم و باقیمانده آهن می باشد. به همین دلیل در بازار فروشندگان المنت حراراتی به صورت عامیانه به المنت بگیر معروف می باشد، که اشاره به جذب آهن ربا دارد.
در ادامه به ویژگی های این نوع از سیم های المنت نیز می پردازیم.
- طول عمر بالا : طول عمر المنت هاي حرارتی توليد شده از آلياژ كروم آلومل دو تا چهار برابر بيشتر از المنت هاي با آلياژ نيكل كروم مي باشد .
- دماي كاربردي بالا : حداكثر دماي كاربردي سیم المنت های كروم آلومل تا محدوده تقريبي 1400 درجه سانتي گراد و در المنت هاي نيكروم تا محدوده 1200 درجه سانتي گراد مي باشد.
- دمای ذوب بالا : و دمای ذوب این المنت ها 1500 درجه سانتی گراد می باشد. حداکثر دمای کوره های ساخته شده با این المنت نمی بایست بیشتر از 1250 درجه سانتی گراد باشد.
- ضد زنگ : سیم المنت کانتال در کاربردهای صنعتی به راحتی زنگ نمیزند
- خورده نمی شود : این سیم المنت مقاومت فوق العاده ای در برابر عناصر خورنده دارد.
- چگالی کم : یکی دیگر از ویژگی های سیم المنت کانتال چگالی کم آن است.
- دمای یکنواخت : سیم المنت کانتال دمای یکنواخت تری روی المنت فراهم می کند و در نتیجه تلورانس نزدیک تری را حفظ میکند.
3- سیم المنت مس-نیکل (کوپرونیکل)
یکی دیگر از سیم های المنت، سیم های المنتی هستند که در آن ها از مس استفاده شده و به سیم کوپرونیکل شناخته می شوند. منشأ کلمۀ مس کلمۀ Cuprum است. دلیل استفاده از نماد Cu برای این فلز نیز از همین جا ریشه می گیرد. مس رسانای بسیار خوبی برای الکتریسیته و ایجاد گرما است. آلیاژهای غنی از مس علاوه بر ویژگی های الکتریکی خوب، دارای ضریب حرارتی کم هستند.
اگر به دنبال مواد جدیدی هستید که بتوانند در برابر خوردگی آب شور مقاومت کنند، به احتمال زیاد با آلیاژهای کوپرونیکل (Cu-Ni) یا مس-نیکل مواجه خواهید شد. آلیاژهایی که گاهی بنا بر کاربری غیر از مس و نیکل ، در آنها از آهن، آلومینیوم، منگنز و همچنین قلع نیز استفاده می شود.
سیم های المنت آلیاژهای استاندارد کوپرونیکل حاوی 10 یا 30 درصد نیکل هستند. آلیاژهای کوپرونیکل به علت مقاومت بالایی که در برابر خوردگی دارند، در ابتدا برای خطوط لولۀ واقع در آب دریا تولید می شدند. اما اکنون استفاده از آن ها در المنت های حراراتی پر مصرف و پر کاربرد است. یکی از ویژگی های سیم های المنت کوپرونیکل این است که مقاومت الکتریکی این آلیاژ در دماهای مختلف تقریباً ثابت می ماند و حتی در دماهای بالاتر استحکام مکانیکی بالاتری را دارند.
از ویژگی های قابل توجه سیم المنت با آلیاژهای کوپرونیکل (Cu-Ni)می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- خصوصیات مکانیکی و حرارتی خود را در طیف وسیعی از درجه حرارت، از دمای بالا تا دماهای برودتی، حفظ می کنند.
- دارای حداقل مقاومت الکتریکی با توجه به تغییرات دما هستند. برخی از آلیاژها با افزایش دما افزایش مقاومت کنترل شده ای را از خود نشان می دهند.
- آلیاژ کوپرونیکل مقاومت در برابر خوردگی در آب شور و همچنین مقاومت در برابر فرسایش و خاصیت جلوگیری از رسوب دارد. گازهایی مانند کلر، دی اکسید گوگرد و کلرید هیدروژن با این آلیاژها واکنش نشان نمی دهند.
- آلیاژهای حاوی درصد بیشتری از نیکل (حداقل 15 درصد) دارای براقیت و رنگ مطلوبی هستند.
- در برابر ترک ناشی از خوردگی تنشی (SCC)، خوردگی Impingement و خوردگی حفره ای مقاوم هستند.
4- سیم المنت فویل اچ
سیم المنت فویل اچ یک فناوری جدیدتر در مقایسه با دیگر سیم های المنت می باشد که ۴۰ سال است استفاده می شود. تفاوت اصلی فویل اچ در این است که از سیم تشکیل نشده است. این یک فلز آلیاژ نازک با کیفیت مقاومتی است که به صورت اسید در مواد بستر حک شده است. فویل می تواند به نازک ۰٫۰۰۵ اینچ باشد و شبیه فویل آلومینیومی است.
سیم های المنت های فویل اچ می تواند بیشتر برای تولیدکنندگانی که به دنبال المنت های انعطاف پذیر و نازک تر هستند کاربرد دارد. در المنت هایی که اندازه و وزن اهمیت ویژه ای داشته باشد.. سیم المنت فویل اچ شده می تواند در مکان های تنگ تری روی بستر باشد و در نهایت مصرف کنندگان می توانند کنترل دقیق تر دما با خواص پیچیده توزیع گرما را بدست آورند. در برخی موارد خاص مثل المنتهای حرارتی کورهها از جنس سیم المنت نگستن ،مولیبدن، ت، تنتال و فلزات گرانبها نیز استفاده می شود.
انواع سیم المنت از نظر ظاهر
1- سیم المنت کروم نیکل گرد کانتال با غلاف فلزی
این نوع سیم المنت ها در مصارف خانگی از قبیل فر و اجاق های برقی استفاده می شوند.
2- المنت های سیم پیچ بدون غلاف
برای کوره های ساخت کوزه و یا شیشه بکار می روند.
3- المنت های نواری ، گیج
این نوع سیم های المنت فقط در صنعت استفاده می شود.
4- المنت های دیسیلیکید مولیبدن و نوار های سیلیکون کاربید
برای نمونه در صنایع ذوب شیشه و دمای بالا مورد استفاده قرار می گیرند.
سیم های المنت حراراتی را نسبت به کاربردهای که دارند نیز می توان به به دسته بندی های مختلفی تقسیم کرد، از جمله سیم المنت بخاری برقی، سیم المنت تشک برقی، سیم المنت هویه، سیم المنت برش یونولیت و …. . سیم های حرارتی را با توجه به نوع المنت هم می توان به شکلی تقسیم بندی کرد به عنوان مثال میتوان به سیم های المنت تسمه ای ، سیم المنت شیشه ای ، سیم المنت سیلیکونی ، سیم المنت سرامیکی و … اشاره کرد.
کاربرد های انواع سیم المنت چیست؟
همانطور که تا این بخش مطلب مشخص شد ، سیم های المنت در ولتاژ و توان های مختلف با الیاژهای مختلف برای کاربردهای متنوع استفاده میشود. سیم های المنت از ولتاژهای کم از جمله سیم المنت 5 ولت یا سیم المنت 12 ولت تولید می شوند تا سیم هایی مث سیم المنت کوره که گاهی بیش از 600 ولت را تحمل می کنند.
برای آشنایی با کاربرد سیم المنت کافیست پاسخ یک سوال را بدانید. سیم المنت دقیقا چه کاری انجام می دهد؟! سیم های المنت جزو سیم های رسانا و یا هادی هستند که قادرند جریان الکتریکی را به خوبی و به آسانی از خود عبور دهند. در تمامی المنت های حراراتی قطعه ای بنام مقاومت وجود دارد که در برابر جریان الکتریسیته مقاومت نشان می دهد.
در حقیقت وقتی جریان الکتریسیته از طریق سیم المنت به مقاومت می رسد ، مقاومت در برابر انتقال جریان الکتریسیته مقابله می کند و داغ می شود. و این حرارتی همان حراراتی است که المنت ها ایجاد می کنند. در خصوص کاربرد سیم المنت حراراتی می توان گفت هر جا المنت حرارتی در حال کار باشد ، چه در چای ساز چه در کوره ذوب آهن، سیم المنت به خوبی در حال انجام کارش است .
راهنمای خرید سیم المنت
گاهی مصرف کننده نیاز دارد سیم المنت حراراتی را تهیه کند و نه المنت را . معمولا سیم های المنت به شکل متری فروش می روند که به سیم المنت متری هم معروف هستند. از آنجاییکه سیم المنت حرارتی مهمترین جز یک المنت است، بسیار مهم است که بدانیم بهترین سیم المنت را از کجا خریداری کنیم؟
قبل از آنکه به سوال بالا پاسخ دهیم شما برای خرید سیم المنت حرارتی باید بدانید چه نوع سیمی با چه آلیاژی و ضخامتی را نیاز دارید. در این راستا کارشناسان گروه تولیدی الکترورسا از طریق شماره تماس 02133958430 شما را به صورت رایگان راهنمایی می کنند.
زمانیکه برای خرید المنت حراراتی اقدام می کنید با اجتماع بزرگی از فروشندگان در فضای مجازی و مغازه های الکتریکی روبرو می شوید. آنچه در خرید سیم المنت حراراتی مهم است ، تهیه آن از تولید کننده سیم المنت حراراتی می باشد. گروه تولیدی الکترورسا با بیش از یک دهه فعالیت در عرصه ساخت سیم المنت حراراتی می تواند بهترین کیفیت سیم المنت را که از مرغوب ترین مواد اولیه تهیه شده است برای شما فراهم کند. کافیست با شماره ۰۹۱۲۴۳۹۶۴۰۶ تماس بگیرید تا بطور کامل شما را راهنمایی کرده و از قیمت سیم المنت حرارتی مورد نظر خود مطلع شوید.
قیمت سیم المنت
خرید سیم المنت به عنوان مهمترین بخش یک المنت حراراتی احتیاج به دقت بالایی دارد. شاید تنها جاییکه باید بدون در نظر گرفتن قیمت سیم المنت فقط به کیفیت آن دقت کرد ، در خرید سیم المنت حرارتی باشد. خرید سیم المنت بی کیفیت خسارت های جبران ناپذیری را به پروژه شما خواهد زد. از احتمال آتش سوزی گرفته تا آسیب های شدید به تجهیزات مرتبط.
گروه تولیدی الکترورسا با استفاده از مرغوب ترین مواد اولیه در ساخت سیم های المنت توانسته مناسب ترین قیمت سیم المنت حرارتی ارائه دهد. با توجه به نوسانات قیمت شما می توانید برای آگاهی از قیمت سیم المنت مد نظر خود از طریق شماره تماس ۰۹۱۲۴۳۹۶۴۰۶ با کارشناسان فروش گروه تولیدی الکترو رسا ارتباط بگیرید.